χειροπρακτικη θεραπειες Things To Know Before You Buy

Στην πραγματικότητα, η φυσιοθεραπεία – δια της εφαρμογής των ανωτέρω αναφερόμενων θεραπευτικών μέσων – αποτελεί τον μοχλό ενεργοποίησης των μηχανισμών του σώματος που είναι υπεύθυνοι για την ίαση της πάθησης.

Τι είναι όμως πραγματικά η φυσιοθεραπεία και πώς αυτή μπορεί να μας βοηθήσει ουσιαστικά;

Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου & Ελάχιστα Επεμβατικές Μέθοδοι

Τα συμπτώματα της οσφυαλγίας για παράδειγμα, είναι δυνατόν να υποχωρήσουν κατόπιν δύο ή και τριών ολοκληρωμένων συνεδριών.

Όταν μιλάμε για αυχενικό σύνδρομο δεν αναφερόμαστε σε συγκεκριμένη πάθηση αλλά σε διάφορα συμπτώματα που συγκεντρώνονται στην περιοχή του αυχένα δυσκαμψία, νευραλγία, ζαλάδες, πονοκέφαλος κ.α.

Μνημείο Ζαλόγγου: Η αυτοθυσία των ηρωίδων Σουλιωτισσών που έπεσαν «εν χορώ» (Βίντεο)

Και κάποιοι άλλοι σωλήνες εισάγονται στην κοιλιακή χώρα, επιτρέποντας στον χειρουργό να δουλέψει εσωτερικά. Η κήλη αποκαθίσταται από την πίσω πλευρά του κοιλιακού τοιχώματος.

Προκειμένου ο Χειροπράκτης να είναι αποτελεσματικός στην αγωγή που θα εφαρμόσει, πρέπει πρώτα να αξιολογήσει τη μηχανική συμπεριφορά του σκελετού. Πρέπει να εντοπίσει το πρόβλημα και τη φύση του. Σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που θα πάρει από το ιατρικό ιστορικό και τον απεικονιστικό έλεγχο (αν κριθεί απαραίτητο), θα είναι σε θέση να αποφανθεί κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που απευθύνονται σε αυτόν ή να τους παραπέμψει σε άλλες ειδικότητες.

Η απόφαση να γίνει «ανοικτή» επέμβαση έγκειται στην κρίση του χειρουργού σας πριν ή ακόμη και κατά την διάρκεια της επέμβασης και βασίζεται αποκλειστικά στην ασφάλεια του ασθενούς.

Γενικά για την δισκοκήλη αυχένα μέσης (κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου) Η κήλη του μεσοσπονδυλίου δίσκου ή δισκοκήλη αποτελεί τη συχνότερη αιτία […]

Μια ωδή website στην Άνοιξη: Η Έλενα Ξυδιά υμνεί την ομορφιά της φύσης με ένα μουσικό ποίημα (βίντεο)

Η κήλη του μεσοσπονδυλίου δίσκου προκαλείται στον αυχένα από έντονο φορτίο που ασκείται στην περιοχή ή από απότομη εφαρμογή φορτίου με μη φυσιολογικό τρόπο (π.χ. τροχαίο ατύχημα).

Δημιούργησε τη πρώτη σχολή Ρεφλεξολογίας στην Ελλάδα και μέσω της, παρουσίασε δεκάδες ετήσιες μελέτες και έρευνες που πια μεταφράζονται και διανέμονται σε όλο τον κόσμο, έκανε συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς και μαζί με το πάθος της για την Ρεφλεξολογία δημιούργησαν το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας.

Ενδεικτικά, σε περίπτωση που αντιμετωπίζουμε μια στένωση η οποία εντοπίζεται στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, μερικοί στόχοι που θέτουμε είναι οι ακόλουθοι:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *